Druk, druk, druk

Op 21 juni ging onze nieuwe site online. De rest staat in ons artikel over wat er daarna met de site gebeurde.
Natuurlijk zijn wij ook heel druk bezig met de restauratie van ons “Vlissings” Fordje uit 1937. In principe is woensdagavond onze klusavond en dan zijn wij bezig met vele zaken. Autschadeherstelbedrijf Van den Berg in Vlissingen zorgt er voor dat alles dat gespoten moet worden weer strak in de lak komt te staan. Onze vrijwilliger Kevin Vermeulen, zorgt er voor dat alle delen klaar voor de spuiterij zijn, zodat de spuiter direct zijn werk kan doen. De resultaten zijn heel mooi geworden! Inmiddels is de cabine weer terug gemonteerd en is deze door Jan de Ridder voorzien van een nieuwe vloer en een nieuwe ombouw (eikenhout) voor de tank en als basis voor de zitting. Het wachten is nu op de paravaan en de gril die nog bij de spuiterij zijn. Er zijn echter nog zat klusjes te doen, dus aan werk geen gebrek.