Onderdak gezocht!

Motor 5 voor aanvang van de restauratie.

Soms overkomt iets je gewoon. De Stichting Brandweerford 1937 heeft bericht gekregen van het feit dat wij de stalling in de brandweerkazerne aan de Stromenweg te Middelburg per 01 mei 2018 moeten verlaten. Hierover zijn lange brieven heen en weer geschreven en wij hebben duidelijk te kennen gegeven dat wij het hier niet mee eens zijn! Het heeft ons enig uitstel opgeleverd, maar mei 2018 is het zover; wij staan op straat! Na 80 jaar onafgebroken onderdak bij de brandweer moeten wij dus op zoek naar onderdak voor onze Motor 5. Wie heeft of weet een stalling voor onze oldtimer? Liefst gratis, want geld is ook bij ons een schaars goed. Daarnaast hebben wij nog veel werk aan de auto, dus er moet ook wel ruimte zijn om aan de auto te werken. Kortom, wie helpt ons uit de brand? Wie weet of heeft een geschikte stalling voor ons? Zegt het voort!

Neem HIER contact met ons op over de stalling!