Zo veel reacties op onze oproep!

Sjaak achter het stuur – 2012

Op vrijdag 05 januari posten wij een oproep voor onderdak voor onze 80 jarige Ford. Wij deden dat op Twitter, Facebook en op onze website. Sommige mensen dachten dat wij van onze oldtimer brandweerauto af wilden! Nou. dat is duidelijk niet het geval hoor! Wij willen deze auto behouden voor onze stad Vlissingen en voor de provincie Zeeland! Luctor et Emergo is ons motto bij het vinden van een oplossing voor onze stalling. Nog steeds hebben wij onze hoop gevestigd op de brandweer Zeeland, maar helaas kunnen wij niet alleen op dat paard gokken! Vandaar de oproep op social media. Dat hebben wij geweten! Bijvoorbeeld op Twitter is onze tweet tot vandaag (10 januari) 19.169 keer bekeken (u leest het goed ja) en zijn er 1308 interacties mee aangegaan. Op Facebook vele tientallen interacties en dan nog eens aandacht van Omroep Zeeland radio en internet en van de PZC internet en dagblad. Wij houden goede moet dat er een oplossing komt en er volgen binnenkort enkele gesprekken met mogelijke locaties. Wordt vervolgt.